Kysymyksiä? Ota yhteyttä.

info@displayit.fi / +358 6 786 8511

Usein kysyttyä.

Mitä tarvitsen päästäkseni alkuun?
Ainoa mitä tarvitset on näyttö + palvelulle hyväksytty mediasoitin, vaihtoehtoisesti näyttö, jossa on sisäänrakennettu mediasoitin. Mediasoitin kytketään näyttöön näytön HDMI-portin kautta ja liitetään verkkoon WiFin tai Ethernetin kautta. Saatte haluamanne määrän käyttäjätilejä palveluun, jossa julkaisette ja käsittelette näyttöviestejänne.
Millaista materiaalia näytölle voi julkaista?
Palvelu tukee kaikkia suurimpia tiedostomuotoja, joten voitte työskennellä haluamallanne tavalla.

Voitte esimerkiksi julkaista:

Teksti + kuva
Video + ääni
Html-/webbmateriaalia
Sosiaalinen media, RSS-syötteitä ja sääwidgettejä
Office-asiakirjoja (Powerpoint, PDF, Word, Excel jne.)
Sisäistä informaatiota API: kautta
Voinko käyttää jo olemassa olevaa näyttöä?
Kyllä. Mediasoitinta voi käyttää kaikenlaisten näyttöjen kanssa. Joissakin näyttömalleissa on myös sisäänrakennettu mediasoitin, jonka ansiosta ulkoista soitinta ei tarvita sisällön esittämiseen. Kysy meiltä lisää siitä, mitkä mallit toimivat ilman mediasoitinta. Jos näyttöä tullaan käyttämään vuorokauden ympäri, tulee näytön olla tarkoitettu käyttöön 24/7.
Kuinka kytken mediasoittimen näyttöön?
Mediasoitin kytketään näyttöön näytön HDMI-portin kautta ja liitetään verkkoon WiFin tai Ethernetin kautta.
Kuinka päivitän näytön sisältöä?
Kaikki julkaisutoiminta tapahtuu verkossa olevan ohjelman kautta. Saatte omat käyttäjätilit tilauksen yhteydessä ja kirjaudutte sisään haluamaltanne internetyhteyden omaavalta tietokoneelta ja valitsette, haluatteko ladata tiedoston (esim. videon, kuvan tai asiakirjan) vai haluatteko luoda pikaviestin pohjautuen jo olemassa oleviin malleihinne.
Kuinka monta näyttöä voin ohjata samanaikaisesti?
Palvelu on täysin skaalautuva ja sitä voidaan käyttää niin monella näytöllä kuin haluatte. Jokaiseen näyttöön kytketään mediasoitin ja hallintaohjelman kautta voitte määritellä, haluatteko julkaista keskitettyjä viestejä näyttöryhmille vai paikallisia viestejä yhdelle ainoalle näytölle.

Älykkäämpi viestintä?

Lue lisää.