DisplayIT för detaljhandeln, inspirera till inköp.

Ett enklare arbetssätt för dina skärmar i handeln

1

Logga in i den smidiga molnbaserade skärmadministrationen

2

Skapa snygga layouter med mallar och block som du drar och släpper.

3

Publicera och redigera innehåll på oändligt många skärmar samtidigt.

Såhär kan DisplayIT hjälpa dig i detaljhandeln.

Anpassa.

Skapa effektivare kampanjer med anpassade budskap till din målgrupp. Planera innehållet utifrån dina besökare.

Analysera.

Analysera hur budskapen tas emot av besökaren och skapa interaktivt innehåll med besökaren. Bygg upp effektiva kampanjer tillsammans med dina erbjudanden.

Effektivisera.

Skapa effektiva säljmiljöer genom att bygga upp web to store lösningar där du kan presentera företagets websidor för kunderna.

Vill du också kommunicera smartare?

Lär dig mer.

Levande budskap i butiken

Vare sig du har en butikskedja eller en enskild butik, så är en digital skärm ett utmärkt redskap för att fånga kundens uppmärksamhet. Du kan anspassa innehållet i skärmarna enligt den tidpunkt på dygnet som en viss målgrupp mest sannolikt läser innehållet. På så vis får du ut relevant innehåll och få en bättre försäljning med ett rätt riktat budskap.

Det är enkelt att gruppera skärmarna över geografiska områden och skicka få ut budskapen samtidigt överallt. Självklart kan du schemalägga allt! Du kan lägga in kampanjer på förhand, men så att de bara visas just när du vill.

Med mallar blir uppdateringarna enklare och mindre tidskrävande, samtidigt som budskapen följer er grafiska profil.

Skaffa DisplayIT

In Store Web

Ett effektivt sätt att använda butiksytan är att flytta webben till butiken. På så sätt kan du erbjuda kunden hela utbudet som finns på webben. Beställningen görs i butiken och kan avhämtas på plats när den levererats. Enkelt och effektivt!

Skärmar finns i storlekarna 21" och 23" och levereras i färdiga golvställningar. Du behöver bara se till att det finns eluttag och en internetuppkoppling tillgänglig. Sen är det bara att köra igång. Vi hjälper till med att aktivera beställningssidan och hindra övrig användning av skärmen. Givetvis kan ni köra kampanjer i skärmen som visas när ingen använder webshopen för tillfället.

Skaffa DisplayIT

Uppgradera er kommunikation idag.