Om DisplayIT

Digital skyltning är ett effektivt sätt att få ut sitt budskap till många. Fördelen att göra det digitalt är, att du enkelt kan göra uppdateringar av innehållet i skärmen. Du uppdaterar innehållet via ett verktyg på webben. Så länge du har en internet uppkoppling så kommer du åt ditt eget innehåll.

Rättigheter kan delas på flera personer med olika begränsningar om man så önskar. Någon kan få tillgång till att uppdatera vissa fält i skärmen, medan andra har fulla rättigheter. Du kan också schemalägga innehållet på förhand så att det bara visas under en viss tidpunkt. Det finns ingen begränsning av antalet användare.

DisplayIT är ett koncept som tillhandahålls av JNT. Ett telekomföretag från Österbotten som har lång erfarenhet av tekniska lösningar. Det är också JNT som sköter supporten och i de flesta fall installationen av skärmarna, om du som kund så önskar.

Hur går det till när man beställer?

Du kontaktar oss på info@displayit.fi eller på telefon +358 6 786 8555. Tillsammans går vi igenom er verksamhet och på vilket sätt digitala skärmar kan stöda den. Vi ger er ett förslag på layout som ni får bekanta er med och ett prisförslag på lämpliga skärmar. Vid behov kan vi öppna upp ett demokonto som ni får prova på att använda. När båda parter är nöjda påbörjas installationen inom ett par veckor. Du tecknar ett avtal på 36 månader med oss. Skärmen kan du välja att köpa direkt eller via avbetalning. Kostnaden är ca 40€/månad för DisplayIT licensen och för en skärm. I det ingår telefonsupport och mjukvaru-uppdateringar för själva tjänsten under hela avtalsperioden. Garantitiden för skärmar är i regel 36 månader.

För tjänsten behövs en internetuppkoppling. Skärmarna vi installerar har WiFi-uppkoppling men vi rekommenderar en fast uppkoppling för en bättre fungerande tjänst i samband med uppdatering av innehållet.

Vill du också kommunicera smartare?

Lär dig mer.