DisplayIT vähittäiskauppaan, inspiroi myymälämainonta uudelle tasolle

Helpompi tapa näyttää sisältöä asiakkaillesi

1

Kirjaudu sisään käyttäjäystävälliseen ja pilvipohjaiseen palveluun.

2

Ohjelman avulla luot helposti uusia layouteja. Lisää niihin sisältö ja vedä ne helposti paikasta toiseen.

3

Julkaise ja muokkaa sisältöä useilla näytöillä samanaikaisesti.

Näin DisplayIT voi auttaa sinua vähittäiskaupassa

Mukauta.

Luo tehokkaampia kampanjoita mukautetuilla viesteillä juuri sinun kohderyhmällesi. Suunnittele sisältö kävijöidesi mukaan.

Analysoi.

Analysoi, kuinka kävijä ottaa vastaan viestisi ja luo interaktiivista sisältöä kävijän kanssa. Rakenna tehokkaita kampanjoita yhdessä tarjouksiesi kanssa.

Tehosta.

Luo tehokkaita myyntiympäristöjä rakentamalla web to store – ratkaisuja, joissa voit esitellä yrityksen verkkokaupan asiakkaille.

Älykkäämpi viestintä?

Lue lisää.

Elävä viesti liikkeessä.

Olipa sinulla kauppaketju tai yksittäinen liike, on digitaalinen näyttö mainio työkalu asiakkaan huomion kiinnittämiseen. Voit mukauttaa näyttöjen sisällön sen mukaan, mihin vuorokauden aikaan jokin tietty kohderyhmä todennäköisimmin lukee sisältöä. Näin saat olennaisen sisällön esille ja samalla nostat myyntiäsi oikein kohdistetun mainonnan ansiosta.

Näyttöjä on helppo ryhmitellä maantieteellisten alueiden mukaan ja julkaista sisältöä samanaikaisesti kaikkialla. Voit tietenkin aikatauluttaa kaiken valmiiksi! Voit lisätä kampanjoita ennakkoon, mutta siten, että ne näytetään vain silloin kun itse haluat.

Mallien avulla päivitykset ovat helpompia ja vähemmän aikaa vieviä, samalla viestit seuraavat graafista profiilianne. Myymälämaintonta ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja tehokasta!

Hanki DisplayIT

In Store Web

Tehokas tapa käyttää liiketilaa on siirtää verkko liikkeeseen. Näin voit tarjota asiakkaalle koko verkossa sijaitsevan valikoiman. Tilaus tehdään liikkeessä ja voidaan noutaa paikan päältä, kun se on toimitettu. Helppoa ja tehokasta!

Näyttöjen koot ovat 21" ja 23" ja ne toimitetaan valmiissa lattiatelineissä. Sinun tarvitsee vain huolehtia, että saatavilla on pistorasia ja internetyhteys. Tämän jälkeen pääset käyntiin. Me autamme aktivoimaan tilaussivun ja estämään näytön muun käytön. Voitte luonnollisesti käyttää näyttöä kampanjointiin niinä aikoina, kun kukaan ei käytä verkkokauppaa.

Hanki DisplayIT

Päivitä viestintänne tänään.